Ajánlatkérés

Üzenet

Lakóépületek építészeti tervezése és kivitelezése.

Igény esetén teljeskörű építészeti szolgáltatás a telek kiválasztásától az épület tervezésén keresztül egészen a ház felépítéséig.

Új építésű téglaépítésű lakások kulcsrakészen eladók. Minőségi kivitelezés versenyképes áron.

Ingatlan hírek

Günstige lagerware Holz Fenster

Holz Fenster auf Lager Aktion

tovább ...

Kunststofffenster Lagerware Preisliste

Günstige Kunststofffenster Preisliste

tovább ...

Műanyag és fa bejárati ajtó akció

Olcsó raktárkészlet műanyag és fa bejárati ajtó akció állandó raktárkészleten

tovább ...

Oknoplast műanyag ablak akció

Oknoplast Platinium és Winergetic profilú műanyag ablak

tovább ...

Oknoplast Kunststoff Fenster Preise

Oknoplast Platinium Energo und Oknoplast Winergetic Premium Passiv Passivhausfenster kunststoff Fenster online Preise

tovább ...

Nyílászáró beépítés

Ablak- ajtó- és garázskapu beépítési tanácsok

tovább ...

Raktár műanyag ablak árlista

Műanyag raktárablak eladó állandó raktárkészlet, olcsó ár

tovább ...

Elhelyezkedés

Ha szeretne nyugodt, valóban zöld, kertvárosi hangulatban élni, ahol nincs nagy gépjárműforgalom, ahol gyermekeit nyugodtan kiengedheti az utcára játszani, ahol jó a levegő és szép a táj, de ugyanakkor tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen elérhető akkor ismerje meg közelebbről Aszódot, Önnek ajánljuk!

 

környezet

A társasház Aszód város kedvelt kertvárosi részén, az Evangélikus Gimnázium menti új parcellázású un. "Fesztivál tér" részén található. A Szentkereszt utca - Tél utca és Városréti út határolják a területet. A telek panorámás, a kertekből a szemköszti szép erdős-ligetes domboldalra kellemes látvány nyílik.

Az utca zsákutca, csodálatos panorámával a Cserhát lábának lankás dombjaira. Az épülő lakások az utca végén, igazán szép panorámás környezetben fekszenek. Az utcában családi házak és kertes társasházak találhatók, sok zöldfelülettel. Iskola és óvoda is néhány percen belül elérhető. Több közeli kis üzlet is a lakók kényelmét szolgálja. A 3-as főút és az autópálya zaja a területre nem hallatszik el, csendes a környék.

 Térkép 


   

Közlekedés 

A telek személygépkocsival a 3-as főútról és az M3 autópályáról is könnyen megközelíthető. A kertvárosi rész útjainak forgalma csekély, csak az ittlakók használják. Gépkocsival Budapestre az autópályán 25 perc alatt el lehet jutni.

A terület tömegközlekedéssel is jól ellátott. A helyi buszjárat megállói a város 3-as főút menti részén több ponton találhatók. Budapest és Hatvan felé fel- és leszállóhelyek. Csúcsidőben a buszok például Budapest felé 10-15 percenként járnak.

Vonaton a MÁV elővárosi Budapest-Hatvan vonalán közvetlen eléréssel lehet Budapest Keleti Pályaudvarra bejutni. A menetidő az aszódi vasútállomásról gyorsvonattal 40 perc, személyvonattal 55 perc.